Epimedium Macun, wat doet het met mijn lichaam?

Het woord Macun betekend in het Turks kruidenpasta. De kruidenpasta wordt al eeuwenlang gebruikt door mannen en vrouwen om verschillende redenen. In de kruidenpasta Macun zitten een reeks bijzondere kruiden en plantenextracten wat deze pasta zo bijzonder maakt. De basis van de pasta is honing en daarom smaakt de pasta ook lekker zoet en kruidig. In deze blog zullen wij dieper ingaan op de verschillende extracten die in de pasta verwerkt zitten, en wat deze doen met ons mensenlijk lichaam en onze geest. Leuk om te weten is dat het hoofdextract van de pasta, Epimedium sagittatum afkomstig van de Elfenbloem, in de traditionele geneeskunde een van de oudste ononderbroken geneeskundige traditie is. Deze traditie gaat zeker terug tot de Shang-Dynastie (ca 1513-1028 voor Chr. In het oudste medische tekstboek wat er bestaat worden duizenden verschillende planten en recepten opgesomd, waaronder de krachten van het Epimedium sagittatum kruid. Deze plant is eeuwenlang geheim gehouden met de bijzondere naam Geil Geitenkruid of Horny Goat Weed. Dit kruid wordt beschouwd als de meest krachtigste plantaardige afrodisiaca. Vanaf 2010 zijn er veelbelovende resultaten naar voren gekomen met betrekking tot het vermogen van Epimedium om impotentie, onvruchtbaarheid, vergeetachtigheid te genezen. Ook wordt het kruid toegepast om veroudering tegen te gaan, het libido te verhogen, botdichtheid te verbeteren (osteoporose) en artrose te verminderen. Studies uit 2007 hebben uitgewezen dat toediening van Epimedium kruid ervoor zorgt dat de oestrogeen spiegel in het lichaam op natuurlijke wijze verhoogt, met als resultaat een verbetering in de botstructuur en botdichtheid. Een laag oestrogeen level wat vrouwen kunnen ervaren in hun menopauze kan botontkalking veroorzaken.

Epimedium-macun

Epimedium Macun

Epimedium Macun of zogezegd Epimedymlu Macun in het Turks beschrijft in het kort eigenlijk alleen de actieve werkzame stof in de turkse honing kruidenpasta, dat is Epimedium. Niet enkel is de toevoeging van Epimedium hetgeen wat de pasta zo populair maakt. Er zijn meerdere extracten die gezamenlijk een geweldig effect beogen. Nieuwschierig naar de bijzondere eigenschappen van deze turkse kruidenpasta? Lees dan gauw verder

    • Siberische Ginsgeng

Siberische Ginsgeng is een medicinale plant welke traditioneel wordt gebruikt om verkoudheid en griep te voorkomen. Deze super food wordt gezien als een immuunsysteem verbeteraar alsook een wortel die de mentale gesteldheid en seksuele gezondheid verbeterd.

    • Chinese Ginseng

De wortel Panax Ginseng (Chinese Ginseng) wordt net als het Epimedium kruid al duizenden jaren toegepast om uiteenlopende gezonheidsklachten tegen te gaan. Klachten als koude ledematen, hartkloppingen, slapeloosheid, kortademigheid, impotentie, onvruchtbaarheid en diabetes, zijn allen indicaties waarom men Chinese ginseng dagelijks gebruikt. In de Aziatische cultuur wordt deze wortel beschouwd als een middel wat alles kan genezen en voor bijna alle klachten ingezet kan worden om de klachten te genezen.

    • Tribulus

Nog een plantensoort welke al sinds de oudheid als medicijn wordt gebruikt is de plant Tribulus Terrestris. De wortel en de plant wordt medicinaal gebruikt in onder andere de Chinese geneeskunde en in de Indiase Ayurveda geneeskunde. Zo zou deze extracten het libido, de fysieke kracht en spierbouw alsook de prestaties positief ondersteunen. Mede hierdoor wordt er gezworen bij Epimedium Macun door vele sporters en athleten omdat het ook hun uithoudingsvermogen en hun prestaties verbeterd. Dit komt doordat de plant het stofje protodioscin bevat. Deze stof vergroot de toevoer van zuurstofrijk bloed naar de spieren waardoor de voedingsstoffen en eiwitten efficiënter worden gebruikt.

Tevens werkt deze plant bloeddruk verlagend en stimuleert het de lever en de spijsvertering. Wederom een echte super food die allemaal gezonde eigenschappen met zich meebrengt. De voornamelijkste reden waarom deze plant ons al jaren zoveel dienst levert is omdat het zowel de mannelijke als de vrouwelijke seksuele gezondheid positief beïnvloed. Naast het Epimedium kruid staat ook het Tribulus kruid bovenaan in de lijst van de natuurlijke herbal Viagra! Vele studies hebben aangetoond dat het gebruik van Tribulus het luteïniserend (LH) hormoon en mannen daardoor een hoger testosteron niveau krijgen. Een hoger testosteron niveau staat in relatie tot een hoger seksueel verlangen en een verbeterende kwaliteit van het sperma. Tevens zou Tribulus kunnen helopen om vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.

sexy foto epimedium

In de Turkse Macun zit alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest een boost in de goede richting wilt geven, en zeker het proberen waard als je opzoek bent naar een plantaardig geneesmiddel die voor talloze aandoeningen ingezet kan worden.

Macun epimedium kopen?

Wanneer je overtuigd ben van de wonderbaarlijke genezing van de Turkse kruidenhoning, ook wel bitkisel macun genoemd, is het van belang dat je wel goed onderzoek doet naar originele producten die afkomstig zijn van hoogwaardig merk. Voorbeelden van uitstekende merken zijn Themra, Gold Q7 en Hilti. Deze merken worden wereldwijd verkocht en staan hoog aangeschreven, bevatten enkel en alleen de ingredienten die op het etiket staan vermeld en bevatten geen schadelijke stoffen. Epimediun macun kopen kun je bij ons veilig en vertrouwd doen. Wij bieden veilige betaalmethodes aan, en zorgen ervoor dat u uw bestelde artikelen binnen 1-2 werkdgen in huis heeft. Het spreekt voor zich dat wij de bestelling in discrete verpakking aan huis afleveren.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *